Winkel

Ik maak portretten van je ouders die bijvoorbeeld 60 jaar gehuwd zijn. Ik fotografeer ze in een liefdevolle en ontspannen setting en schrijf kort en levendig over hun huwelijk en leven.

Ik maak jouw portret en maak jouw bio voor op je website, jouw ondernemersvereniging, jouw politieke partij, jouw LinkedIn en/of andere sociale media. Je profileren op het niveau of platform waarop je gevonden wilt worden. Ik maak het samen met en ik portretteer jou.

Jullie bruiloft portretteer ik in een 3-5 tal foto’s en beschrijf in tekst deze onvergetelijke dag. Maar ook leg ik in een essentieel aantal foto’s de uitvaart vast met een beeld en tekst in een boek.

Een feest, een verjaardag, een cd, een jubileum, een belangrijke dag en moment in woord en beeld verklaard.

Geen uitputtende dia-avonden meer of ellenlange fotoboeken door te worstelen. Ik portretteer, ik maak de foto zo of kies die foto’s waaruit het belangrijkste, het interessantste, het wezenlijkste spreekt en giet het in een vorm met tekst, zodat het beeld zo compleet én zo compact mogelijk is. Dit kan een boek zijn, een lijst, een kaart, een T-shirtserie, net wat je er mee wilt. Ik bedenk een mogelijkheid die bij jouw vraag past.

Neem contact met me op en spreek je wensen uit. Samen komen er wel uit. Ook uit de prijs. Een oriënterend gesprek is gratis. Reken voor je idee er wel op dat een Portret in Woord en Beeld begint bij 350 euro (ex btw).

 

6 Comments

Geef een reactie