Van huis uit creatief

Diana_Amy_portret_LovelyHomes_Culemborg

Kom verder hier is het leuk! Deze grappige tekst staat op het bord tegen de gevel van Lovely HomesEen zwarte markies hangt boven de etalage en markeert stijlvol het monumentale pand.  Moeder en dochter Wanders bestieren met veel plezier samen deze nieuwe interieurwinkel op het hoekje van de Oude Vismarkt: Lovely Homes. Decoratie en fashion.  ‘Om jouw huis en ook jezelf mooier te maken’.

Diana_showedkussens_LovelyHomes_CulemborgIn het diepst van de winter zijn zij gestart met een combinatie van interieur en kleding, echte lifestyle dus. Dat vereist wel enige moed in deze tijd, maar de noodzaak om de dingen mooier te maken is bij de dames vele malen groter. Stijlvolle, stemmige en neutrale kleuren gecombineerd met hip retro.  ‘Vooral deze gekleurde kussens zijn mijn favoriet’ zegt Diana, terwijl ze de kussens uit Peru presenteert.
Van huis uit creatief, zo zou je Diana en Amy kunnen noemen. Dochter studeert bij Jan des Bouvrie en Diana combineerde het moederschap met interieuradvies en ontwikkelde zo haar goede smaak.

Diana_optrap_overzicht_LovelyHomes_Culemborg

‚Niet alles laten zien hoor, op de foto’s’ zegt Amy tegen me. ‘Je moet de mensen prikkelen en dan komen ze vanzelf onze winkel in’.  De lentecollectie is zojuist gearriveerd. Kom dus gewoon verder want hier is het leuk!

Portret in woord en beeld: Manette Zeelenberg

5 Comments

 1. Diana Wanders says

  Manette heeft van ons een heel mooi portret neer gezet.
  s’Morgens kwam Manette en deden we een rondje door de winkel.
  Tijdens een gezellig bakje koffie met een heerlijke bonbon van Willemien werd er in een vrolijke
  en ongedwongen manier over Lovely Homes gekletst.
  Manette wil graag de mens achter de onderneming leren kennen en zoals jullie kunnen lezen
  heeft ze dit heel leuk verwoord.
  Wij zijn er super blij mee.
  Bedankt Manette.

  Diana Wanders

Geef een reactie