Super Wash

uitgelicht_vanMourik_Culemborg

 

Super schoon, super vet, Super Carwash

Een geweldige aanwinst is deze wasstraat voor Autobedrijf J. van Mourik & Zn. Een heuse Istobal, het raspaardje onder de wasstraten. Deze wasstraat kan wel 30 auto’s per uur aan. Dus geen lange rijen. En de borstels zijn van een speciale, flexibele kunststof gemaakt waardoor de lak nooit kan beschadigen. De broers van Mourik hebben mijn autootje alvast door de wasstraat gehaald en presenteren trots het glanzende resultaat. Mark (met duim ophoog) zwaait hier de scepter, maar de eigenlijke onderdirecteur van de wasstraat is Jelle, helemaal rechts op de foto.

VoorwielspuitenvanMourik_CulemborgEerst worden de velgen goed afgespoten. En voor de dames, Maarten staat altijd op vrijdag in de wasstraat.

VoorwielborstelenvanMourik_CulemborgOok de voorkant wordt goed ingesopt met speciale shampoo.

DemeelperenvanvanMourik_CulemborgHet is vrijdagmiddag en ook Jan en Reinalt van Mourik (van Keuken en Interieur) komen even buurten in Culemborg. Het wordt een melige toestand met die Van Mourikjes.

Van top tot teen ingezeept verdwijnt de Audi uiteindelijk in de wasstraat.

VerslondendoorIstobalvanMourik_Culemborg

Super schoon, super vet, Super Wash Culemborg. Kijk op de website van wasstraat-Culemborg voor meer details en voor een like op Facebook ontvang je eenmalig 1,50 euro korting op een wasbeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.