Kees Hilhorst

muziek / Portret

Kees is voorzitter van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes uit Culemborg De stilte tijdens de repetitie van de koninklijke harmonie Pieter Aafjes was oorverdovend. Geconcentreerd werkten jong en oud in dit orkest aan zijn of haar partijen onder professionele leiding van de dirigent. Kees Hilhorst houdt erg van muziek maken en is zeer betrokken bij Pieter Aafjes. Hij is de voorzitter van deze harmonie en speelt hoorn. De harmonie wil Hèt huis van de Blaasmuziek worden. Letterlijk en figuurlijk. Daarom investeren ze in een top-opleiding van de nieuwe muzikanten en in een verenigingsgebouw als ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de blaasmuziek.

Op 30 mei staat het volgende concert gepland. Het voltallige ensemble speelt dan in Sporthal Parijsch. Een aanrader om eens te komen luisteren naar deze indrukwekkende harmonie.

4 Comments

 1. De schilderachtige achtergrond met het pittige van de hoorn en de warme zon op meneer Hilhorst vind ik heel mooi, Manette!

  • JerryHeape says

   Знаете ли вы?
   Жену Генриха VIII на суде защищал посол Священной Римской империи.
   После 50 черепно-мозговых травм регбист завершил карьеру, опасаясь получить синдром деменции.
   В Чехословакии и СССР был свой «поцелуй победы».
   Новый вид пауков-скакунов был назван по имени писателя в честь юбилея его самой известной книги о гусенице.
   Двое капитанов первого кругосветного плавания были казнены, следующего высадили на необитаемый остров.

   [url=http://arbeca.net/]http://arbeca.net[/url]

 2. Ampicillin For Dogs Overnight Delivery Frarerhaxets [url=https://ascialis.com/#]cialis on sale in usa[/url] jessBliple Buy Celebrex Online Uk paulge cialis coupon Cyptollell Online Valtrex Generic

Comments are closed.