Over mij

ManetteZeelenberg_MdWK

Manette Zeelenberg (1963) portretteert mensen. Die zichzelf of een dierbare vereeuwigd willen zien. Ik fotografeer je en beschrijf je in een speelse, wervende tekst die echt iets zegt over wie je bent en wie je wilt zijn in het leven en in je werk. Scherp, kort en pakkend zodat je het portret ook kunt gebruiken voor je about me pagina of voor je LinkedIn profiel.

Met jouw inbreng creëren we samen jouw levensverhaal in het kort. Soms vraag ik ik je om iets op papier te zetten of om iets mee te nemen dat je raakt. Mijn jarenlange ervaring als docent Beeldende Vormgeving heeft gemaakt dat ik jou ook kan herkennen in dat wat je mooi vindt. En dat kan ik dan beschrijven in een tekst die gaat over wie jij in essentie bent.

Ik geloof in een kleurrijk en hartstochtelijk leven. En ik verbind mij eraan dat ik alles uit jouw beeltenis haal en jou zo authentiek mogelijk fotografeer en portretteer in woorden.

Met mijn manier van werken ga jij jezelf laten zien op een echte en natuurlijke manier voor de lens van de camera. Open en ontspannen. Dat komt omdat ik mijzelf helemaal geef in zo’n sessie en ook veel van mezelf laat zien. En gek genoeg lijkt het of ik jouw wezen in een foto en in een bijbehorende tekst kan vastleggen. Lees maar wat anderen daarover zeggen in de reviews.

 

 

 

 

6 Comments

 1. Ernst-Jan says

  Beste Manette,
  Ik heb genoten van de portretten en vind het een érg leuk idee om mensen op deze manier neer te zetten en voor zover mogelijk te vereeuwigen. Ook je blog OogopCulemborg is leuk om te volgen.
  Ik ga dus vaker kijken!

  Veel succes en vriendelijke groet,

  Ernst-Jan

Geef een reactie